featured

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den Emirhan İlkhan açıklaması: Zorla güzellik olmaz, yalvaracak halimiz yok

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalya’nın Torino ekibinin serbest kalma bedelini ödemeye hazırlandığı genç yıldız Emirhan İlkhan için Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi konuştu. Çebi “Zorla güzellik olmaz. Yalvaracak, sert tavır koyacak halimiz yok” ifadesini kullandı.

İşte Ahmet Nur Çebi’nin sözlerinden satırbaşları…

“Zorla güzellik olmaz. Kalmak istemedi Emirhan. Yalvaracak, sert tavır koyacak halimiz yok. Aynı ücreti verelim dedik. Yok orda oynamak istiyorum dedi. Menajeri ile muhatap etmek istiyor.”

“MENAJERİ BEDELSİZ ÇIKIŞ MADDESİ İSTEDİ”

“Emirhan İle yapılan sözleşme kendisine yıllık 5 milyondan anlaşma yaptık. Menajeri bedelsiz çıkış maddesi istedi. Biz 4.5 milyon Euro maddesini koydurttuk. 600 dakika oynayan oyuncuyu yurt dışından aynı paraya getirsem beni tefe koyarlar. 20 senede Atınç ve Necip dışında kimse yok. “

“ELEŞTİRİLER ART NİYETLİ”

“Son bir yılda birçok oyuncu çıkardık. Şunda payımız var. Eleştiriler art niyetli. Emirhan’ı kazandıran Önder Karaveli hocamız. Ne hocamız ne bizler Emirhan’ın ailesi ile görüşemedik.”

“HOCA TAKVİYE İSTİYOR”

“Kanat, orta saha ve savunma. Bunlara bakıyoruz. Kendi içimizden, yurt içi ve dışından bakıyoruz.”

Orhan Yıldırım

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den Emirhan İlkhan açıklaması: Zorla güzellik olmaz, yalvaracak halimiz yok

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

BültenSpor - Spor Dünyasının Bülteni ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!