featured

Başakşehir – Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Medipol Başakşehir, Süper Lig ‘de 2022-2023 sezonunun ilk maçında bu akşam Kasımpaşa’yı konuk edecek. Emre Belözoğlu yönetiminde Avrupa maçlarıyla sezonu açan Başakşehir Kasımpaşa’yı yenerek lige de iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Kasımpaşa ise deplasmanda galibiyet arayacak.

Başakşehir – Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki mücadele saat 19.15’te başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD1’den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr’de…

Başakşehir – Kasımpaşa muhtemel 11’ler

Başakşehir: Volkan, Caicara, Ndahiyisimiye, Duarte, Lima, Mahmut, Biglia, Aleksic, Chouiar, Serdar, Okaka

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Bruma, Donk, Ouanes, Aytaç, Yunus, Hajradinovic, Eysseric, Fall, Bahoken

Medipol Başakşehir’de sakatlığı bulunan Nacer Chadli ve henüz tam hazır olmayan Mesut Özil’in forma giymesi beklenmiyor.

Kasımpaşa’da 12 yeni transfer

Yeni sezon öncesi bazı futbolcularıyla yollarını ayıran İstanbul ekibi Kasımpaşa, yeni transferleri Recep Yemişçi, Bersant Celina, Aytaç Kara, Yunus Mallı, Erdem Çetinkaya, Oğuzhan Efe Yılmaz, Turgay Gemicibaşı, Stephane Bahoken, Raoul Petretta, Ali Demirel, Selim Dilli ve Sadık Çiftpınar ile kadrosunu güçlendirdi.

Başakşehir – Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

BültenSpor - Spor Dünyasının Bülteni ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!