featured

Galatasaray zirve yolunda avantaj sahibi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray , Süper Lig’in 15. haftasında sahasında konuk ettiği İstanbulspor’u 2-1 mağlup etti, Fenerbahçe ‘nin kaybettiği haftada fırsatı kaçırmadı. Sarı Kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri 15 ve 37. dakikalarda Bafetimbi Gomis kaydederken, İstanbulspor’un tek sayısı 82. dakikada Mehmet Yeşil’den geldi. Bu sonuçla puanını 30’a yükselten Okan Buruk’lu Cim Bom, Süper Lig’in yeni lideri oldu.

63aa02cd66a97ceee2c1218d

İstanbul ağırlıklı periyot

Lige birbirinden zorlu deplasman maçlarının çoğunlukta olduğu birfikstürle başlayan Galatasaray’ı, önümüzdeki 1 aylık süreçte İstanbul ağırlıklı bir periyot bekliyor. 2022’nin son maçında Sivasspor’a konuk olacak Sarı-Kırmızılılar, ocak ayında Ankaragücü’nü ağırlayacağı karşılaşmayla beraber 1 ay boyunca İstanbul’dan sadece 1 kez ayrılacak. İçerideki Ankaragücü sınavı sonrası Fenerbahçe deplasmanına gidecek olan Aslan, sonrasında Hatay’ı konuk edecek.

63aa02ea66a97ceee3b0fc34

Tek deplasman Giresun

Cim Bom ikinci yarının ilk haftasında da Antalya’yı ağırlayıp, sonrasında Giresunspor deplasmanına çıkacak. Üst üste İstanbul’da oynanacak Ümraniyespor ve Trabzonspor maçlarıyla 1 aylık fikstür tamamlanacak. Galatasaray’da hedef, bu fikstür avantajını mümkün olduğunca sahaya yansıtıp, liderlik koltuğundaki yerini daha da sağlama alabilmek.

Cim Bom’un 1 aylık lig fikstürü

29 Aralık Sivasspor (d)

4 Ocak Ankaragücü

8 Ocak Fenerbahçe (d)

15 Ocak Hatayspor

22 Ocak Antalyaspor

29 Ocak Giresunspor (d)

1 Şubat Ümraniyespor

5 Şubat Trabzonspor

Galatasaray zirve yolunda avantaj sahibi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

BültenSpor - Spor Dünyasının Bülteni ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!