featured

Galatasaray’a Olimpiu Morutan piyangosu: Çılgın bonservis

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray , geçen sezon başında Rumen ekibi Steaue Bükreş’ten transfer ettiği Olimpiu Morutan, geçen sezon inişli çıkışlı bir performans sergiledi.

Fatih Terim’in yerine Domenec Torrent’in gelmesiyle birlikte forma şansı bulmak zorlanan genç oyuncu, sezon başında Okan Buruk yönetiminde antrenmanlara başladı.

KADRODA YER BULAMADI

Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde farklı bir planlamaya giden Galatasaray’da bir sezon önce transfer edilen Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan kiralık olarka gönderildi.

63ac3b5966a97c54ec178d03

Morutan, İtalya Serie B ekibine kiralandı.

OPSİYONU VAR

Galatasaray, Morutan’ı Pisa’ya kiralarken, kiralama ücretinin yanı sıra sözleşmeye opsiyon da ekletti. Buna göre Pisa isterse Morutan2ı sezon sonunda 5.5 milyon Euro’ya kadrosuna katabilir.

Opsiyondaki bir diğer nokta ise, Morutan, Pisa’da 25 maçta en az 45 dakika forma giyerse Pisa zorunlu olarak 5.5 milyon Euro’yu ödeyerek oyuncuyu kalıcı olarak transfer edebilir.

63ac3b7c66a97c54ebac6e4c

RUMEN GAZETECİ AÇIKLADI

Rumen gazeteci Emanuel Roşu, kendisine ait Twitter hesabından Olimpiu Morutan ile ilgili bir haber paylaştı. Habere göre, Galatasaray ile Pisa Olimpiu Morutan’ın 5.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunda anlaştı.

Pisa, Rumen oyuncudan çok memnun, ancak transfer etmek için daha az ödemeye çalışacaklar.

OLIMPIU MORUTAN TAKIMIN EN İYİSİ

23 yaşındaki oyuncu Serie B bu sezon 17 maçta görev yaptı. Morutan bu karşılaşmalarda dört kez gol sevinci yaşarken, yedi kez de asist yapma başarısı gösterdi.

63ac3b9eae298b841073a77b

Morutan, İtalya Kupası’nda ise bir maçta görev yaptı.

Galatasaray’a Olimpiu Morutan piyangosu: Çılgın bonservis

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

BültenSpor - Spor Dünyasının Bülteni ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!