featured

2023 Milli Piyango bilet sorgulama nasıl ve nereden yapılır? Milli Piyango yılbaşı çekilişi sorgulama ekranı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 Milli Piyango yılbaşı çekilişi 31 Aralık 2022’de yapılacak. Yılbaşında 200 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanarak 2023 yılına zengin girmek isteyenler Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatlarını araştırıyor. 31 Aralık 2022’de yapılacak Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 200 milyon lira olarak belirlendi. Çekiliş kapsamında verilecek toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacak. Milli Piyango bilet fiyatları: Milli Piyango yılbaşı tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları ne kadar? 2023 Milli Piyango bilet sorgulama nasıl ve nereden yapılır? sorularının yanıtları, 2023 Milli Piyango yılbaşı çekilişi sorgulama ekranı ile ilgili detaylar ise merak konusu.

Milli Piyango bilet fiyatları: Milli Piyango yılbaşı tam, yarım, çeyrek bilet fiyatları ne kadar?

Milli Piyango yılbaşı biletleri satışa çıktı. Yılın son döneminde şansını denemek ve 2023 yılına zengin olarak girmek isteyenler 200 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanmak için bilet alacak. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 200 TL, yarım 100 TL ve çeyrek bilet 50 TL olarak belirlendi.

Milli Piyango bileti nasıl ve nereden alınır?

Önceden basılmış olan Milli Piyango biletlerini satın alarak ikramiye elde edebileceğin Milli Piyango, tamamen şans üzerine kurulmuştur. Her bir biletin üzerinde 0 ile 9 arasındaki rakamların sıralı yazılması ile oluşmuş bir sıralı numara vardır. Tam, yarım veya çeyrek bilet satın alarak eğlenceye dahil olabilir; aldığın biletin türüne göre ikramiye kazanabilirsin! Milli Piyango biletini www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış bayilerinden satın alabilirsin.

Büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili

Milli Piyango yılbaşı biletlerini Milli Piyango Online web sitesi, Milli Piyango mobil uygulaması ve Milli Piyango bayileri üzerinden 7 Kasım 2022 itibari ile satın alınabiliyor. Bu yıl 200 milyon TL’lik büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili. Yani bu yıl büyük ikramiyenin tamamı talihlilerin olacak.

Toplam ikramiye tutarı: 1 milyar 395 milyon 900 bin TL

200 milyon TL’lik büyük ikramiyenin sahibini ya da sahiplerinin aranacağı Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde, dağıtılması planlanan toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacak. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 200 TL, yarım 100 TL ve çeyrek bilet 50 TL şeklinde olacak.

2023 Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları nasıl öğrenilir?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonrası, oyunseverler amorti dahil olmak üzere tüm ikramiye sonuçlarını Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango mobil uygulaması üzerinden takip edilebilecek. Milli Piyango yılbaşı sonuçları 31 Aralık 2022 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com’da açıklanacak.

2023 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

2023 Milli Piyango bilet sorgulama nasıl ve nereden yapılır? Milli Piyango yılbaşı çekilişi sorgulama ekranı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

BültenSpor - Spor Dünyasının Bülteni ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!