featured

Fenerbahçeli Enner Valencia’ya bir talip daha!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 Katar Dünya Kupası’nda attığı gollerle gündeme oturan ve Fenerbahçde’ki müthiş performansıyla da taraftarın sevgilisi konumuna gelen Enner Valencia’da sıcak bir gelişme yaşandı.

Şov yaptı

Ekvador Milli Takımı’yla Katar Dünya Kupası’na damga vuran Enner Valencia, Katar ve Hollanda’ya attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Enner Valencia, Ekvador Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda üst üste 6 gol atan ilk oyuncu olurken efsane isimler Salenko ve Rossi’nin Dünya Kupası’nda üst üste 7 gol atma başarısını Senegal maçında yitirmişti. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 22 resmi maçta 15 gol atan ve 4 asist yapan Enner Valencia, Süper Lig ‘de de gol krallığında zirvede bulunuyor.

63910be266a97cb46cd08883

Yerinde izlediler

Enner Valencia, Dünya Kupası’nda 3 maçta attığı 3 golle dikkatleri üzerine çekti. Turnuvanın ardından tecrübeli oyuncuya talipler çıkmaya başladı. Bunlardan biri de Fiorentina. Corriere dello Sport, sportif direktör Nicolas Burdisso’nun Katar’da devam eden Dünya Kupası’nı yerinde izlediğini, özel olarak takip ettiği isimlerden birinin Enner Valencia olduğunu yazdı. Fiorentina’nın ocak ayında olmazsa, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Valencia’yı yaz döneminde kadrosuna katmaya çalışacağı kaydedildi.

‘Önceliği Fener ama…’

33yaşındakiforvetinmenaceri Gonzalo Vargas ise Valencia’nın geleceğiyle ilgili şunları söyledi: Çok sayıda ülkeden ilgi var. Ekonomik olarak büyük potansiyeli olan takımlar Valencia’yı gündemine aldı ama onun önceliği her zaman Fenerbahçe. Ancak diğer takımlardan gelen tekliflere ve ilgiye de kulak vermemiz gerekiyor.3-4yıl daha Avrupa’da devam etmek istiyor.”

Fenerbahçeli Enner Valencia’ya bir talip daha!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

BültenSpor - Spor Dünyasının Bülteni ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!