featured

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un imha planı hazır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider Fenerbahçe , sezonun ikinci bölümüne Trabzon deplasmanında başlayacak. Sarı-Lacivertli kafile dün bu şehre gitti. Sakatlıkları bulunan Joao Pedro, Ezgjan Alioski, Luan Peres ve Arda Güler kadroda yer almadı. Kaleci Altay Bayındır’ın oynayacak durumda olması, Jesus’un yüzünü fazlasıyla güldürdü. Portekizli teknik adam, ekibiyle birlikte Bordo-Mavililer’i detaylı bir şekilde analiz etti. Öğrencilerine, “Bize beraberlik yetmez, kazanacağız” diyen tecrübeli hoca, oyun planını belirledi. Jesus, Trabzonspor ’un geriden oyun kurarken kaptırdığı toplarda büyük sıkıntı yaşadığını tespit etti.

Bakasetas & Trezeguet’ye kilit

Portekizli teknik adam, takımından ilk dakikadan itibaren önde baskı yapmalarını istedi. Jorge Jesus ayrıca Bordo-Mavililer’in geçiş hücumlarını savunmadaki zaafından da hızlı oyuncularını savunma arkasına sarkıtarak faydalanmaya çalışacak. Tecrübeli hoca, Bakasetas’ı Crespo ile Trezeguet’yi ise Osayi-Samuel ile baskı altına alarak etkinliklerini azaltmaya çalışacak.

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un imha planı hazır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

BültenSpor - Spor Dünyasının Bülteni ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!