featured

Trabzonspor maçı hangi kanalda? Trabzonspor-Torino maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Trabzonspor , hazırlık maçında İtalya Serie A ekiplerinden Torino ile karşılaşacak. İlk kamp dönemini Slovenya’da geçiren ve burada oynadığı hazırlık maçında MTK Budapeşte’yi 2-1 mağlup edip, Slovacko ile 2-2 berabere kalan Fırtına, en ciddi sınavında karşılaşacağı Torino’yu devirip moral depolamak istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ideale yakın 11’le karşılaşmaya başlaması bekleniyor. Karadeniz ekibi, 25 Temmuz Pazartesi günü ise bir diğer Çizme ekibi Empoli ile hazırlık maçı oynayacak.

Trabzonspor maçı hangi kanalda? Trabzonspor-Torino maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bordo Mavili ekibin kamp yaptığı otele yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Kitzbühel kasabasında oynanacak Trabzonspor-Torino maçı TSİ 19.00’da başlayacak. A Spor’dan naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Avusturya’da durmak yok

Karadeniz ekibinde ikinci etap kampı daha yoğun geçiyor. Avusturya’da dün de çift idman gerçekleştiren Bordo-Mavililer, kuvvet ve güç çalışmalarının yanı sıra taktik antrenmanlar da gerçekleştiriyor. Teknik direktör Abdullah Avcı oyuncularına sık sık uyarılarda bulunurken, yeni sezonda ortaya koymak istediği oyun sistemiyle ilgili takımla toplantılar yapıyor. Avcı’yı en mutlu eden nokta ise sakatlık konusunda ciddi bir sıkıntının yaşanmaması.

Stefona Denswil açığı kapatıyor

Arka adalesindeki sakatlık nedeniyle Slovenya kampının büyük bölümünde takımdan ayrı çalışan Denswil, tamamen iyileşti. Takımla antrenmanlara çıkan Hollandalı stoper, fiziksel açığını kapatmak için ekstra antrenmanlar da yapıyor. Teknik direktör Abdullan Avcı, yeni sezonda stoper rotasyonunda Denswil’den çok umutlu. Geçtiğimiz yıl hem sol bek hem de sağ stoper olarak da kullanılan Denswil’le 3 yıllık yeni kontrat imzalanmıştı.

Yolcularda son durum…

Koita ve Trondsen için takım arayışları devam ederken, Flavio ise Arap Yarımadası’ndan 2 kulüple temasta. Yerlilerde de büyük hareketlilik var. Abdulkadir Parmak için 5 milyon TL’lik bonservis ücreti talep eden Trabzonspor, Yunus Mallı ve İsmail Köybaşı’na kolaylık sağlayacak. Genç oyunculardan Enis Destan, Batuhan Kör, Hakan Yeşil gibi isimlerise kiralık olarak gelişim gösterebilecekleri takımlara gidecek.

Trabzonspor maçı hangi kanalda? Trabzonspor-Torino maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

BültenSpor - Spor Dünyasının Bülteni ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!